Bejelentkezés

E-mail: Jelszó: regisztráció
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bemutatkozás

bemutA hazai méneket bemutató teljeskörű, aktuális adatokat tartalmazó ménkatalógus régóta hiányzik a magyar lovasok gyűjteményéből. Bár elérhetők ménlisták az interneten néhány helyen, több fajtát magában foglaló, videó bemutatással, részletes ménleírással, származással és képekkel illusztrált adatbázis nem volt eddig elérhető sem multimédiás sem könyv formátumban.

Bármilyen szépen nyomtatott és igényesen elkészített könyv alapú ménkatalógus sem tudja bemutatni a lovak egyik fő értékmérőjét - a mozgását. Ezér választottuk az internetes megjelenési formátumot.

Az Online ménkatalógus további előnyei:
Nagy mennyiségű információt tudunk megjelentetni minden lóról, hiszen az adatmennyiségnek nem szab határt egy könyv lapjának mérete.
A ménekről igyekszünk a lehető legteljesebb képet adni, széleskörű részletes információkkal, bemutató leírásokkal a mén saját és felmenői teljesítményéről, külleméről, származási adatokkal, fotókkal.

A kancatartók számára a főbb tulajdonságokra vonatkozó keresési lehetőséggel, mely megkönnyíti számukra a lovukhoz és lehetőségeikhez leginkább illő mén megtalálását.

Fedezőmén archívum

Az archívumban kerülnek bemutatásra a jelenleg Magyarországon már nem fedező mének, amelyek az elmúlt időkben álltak tenyésztésben. Ezzel szeretnénk a lovasoknak segíteni hogy képet kapjanak lovaik őseiről, hogy a származási lapon szereplő nevekhez tulajdonságok, és sok esetben fotók társuljanak.

Kérdéseivel forduljon szerkesztőségünkhöz az alábbi e-mail cimen:
menek@menek.hu

üzemeltető adatai

 Jognyilatkozat es felelősség

A mének.hu Weboldal egyes részeit a látogató saját felhasználására a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ezzel nem válik jogosulttá a mének.hu-n közzétett információ egészének, vagy összefűzött részeinek a terjesztésére, fénymásolására, más adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére. A tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem online, sem nyomtatott formában. A fentiektől eltérni csak az üzemeltető tudtával és írásbeli hozzájárulásával lehet.

Kérdéseivel, javaslataival forduljon bizalommal hozzánk.